REKLAMI GEÇ

Değerlerde ödüller verildi

Değerlerde ödüller verildi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünce uygulanmaya başlayan Değerler Eğitimi Projesi toplantısı ve ödül töreninin üçüncüsü Özel Servergazi İlköğretim Okulunda yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 12 Nisan 2012 Perşembe, 16:40

Değerler Eğitimi Mart ayının konusu olan “Milli Değerler” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Özel Servergazi İlköğretim Okulu’nda Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Hakim Halil İbrahim Kebeşoğlu, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Kocatürk, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı törenle ödüllendirildiler.

Program akışı içerisinde öğrenciler protokole ve izlemeye gelen öğretmenleri ile arkadaşlarına  Milli Değerler konulu küçük bir oyun izlettiler. Öğrencilerin  Milli Değerler konularını vurgulayan şiir ve ezgileri, protokolü ve izleyicileri adeta büyüledi.

Yapılan Yarışmalarda dereceye girerek üçüncü  olan öğrencilere hediyelerini takdim eden Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül; “ değerler eğitimi karakter okulu kapsamında okullarımızda her ay düzenlenen programlar doğrultusunda Özel Servergazi İlköğretim okulunda muhteşem bir faaliyet sergilendi. Çocuklarımız, geçmişimizin tarihi şahsiyetlerimizden ve medeniyetimizin entelektüel gelişiminden, derinliklerinden mesajlar sundu. Çocuklarımız kendi yeteneklerini sergilediler. Yapılan çalışmaların hepsi siz gençlerimizin geleceğe, hayata  hazırlanması, tarih şuuru, milli coşku, milli bilinç oluşması ve gelecekte de milletimizin birlik ve beraberliğinin daim olması açısından çok  önem arz etmektedir. Bu güzel programda görev alan herkesi kutluyorum” dedi.

İkinciliği alan öğrencilere hediyelerini veren Hakim Halil İbrahim Kebeşoğlu: “ öğrencilerimiz çok güzel etkileyici bir programa imza attılar. Hepimizi duygulandırdılar. Emeği olan bütün öğrencilerimizi kutluyorum. Programın hazırlayan idarecilerimize ve öğretmenlerimize de çok teşekkür ederim” dedi.

Yarışmalarda birinci olan öğrencilere hediyelerini veren Vali Yardımcısı İsmail Soykan; “ emeği geçen tüm öğretmenler ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Milli değerlerimizin tanıtılması, hatırlatılması ve onların çocuklarımıza kazandırılması açısından çok güzel bir etkinlik oldu. Buradan vatanımızın, milletimizin bağımsızlığı için mücadele veren tüm kahramanlarımızı şükranla anıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı