REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesi’nden hizmet içi eğitim

Denizli Belediyesi’nden hizmet içi eğitim

Denizli Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerlerini sürdürüyor. Belediye, personelin sağlıklı ve uzun yaşamak ile aile içi ilişkiler potansiyelini hayata yansıtan huzurlu ve mutlu çocuklar yetiştirmek konularında eğitim semineri düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 3 Ekim 2012 Çarşamba, 09:00

Anemon Otel’deki eğitim seminerine, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal, daire müdürleri ile belediye personeli katıldı.

Prof. Dr. Acar Baltaş, seminerde, huzurlu ve mutlu bir aile yaşantısını yansıtan çocukların başarıyı yakaladığını ve bu konuda ebeveyn ve öğretmenlerin rolünün önemli olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Baltaş ayrıca öğretmenlerin ve velilerin çocuğun olumlu potansiyelini hayata yansıtmasında nasıl yardımcı olabilecekleri konusunda özgün görüşlerini katılımcılarla paylaştı.

Seminerde veliler ve öğretmenler, kendi kaynaklarını ve güçlü yanlarını fark etmesinin önemini keşfederken bu özelliklerin ellerinde olan veya olmayan sebeplerini öğrenme fırsatı buldu. Bunun yanında, kişiliğin çocuklukta nasıl şekillendiğini, beynin çalışma prensiplerinden yola çıkarak gelişim süreci içinde nasıl değişebileceğini paylaştı.

Konferansın diğer bölümünde ise sağlıklı ve uzun yaşamak konusu ele alındı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da Denizli Belediyesi’nin eğitime ayrı bir önem verdiğini ifade ederek, ‘Eğitim bizim için son derece önemlidir. Ömür boyu eğitim diyoruz. Beşikten mezara eğitime devam diyoruz. Hele hele sağlıklı ve uzun yaşamak eğitimi söz konusu ise buna ayrı bir önem veriyoruz’ dedi.

Daha sonra Başkan Zolan, Prof. Dr. Baltaş’a çiçek sundu. Denizli Belediyesi daha önce de, iletişim, kişisel gelişim, aile içi iletişim, potansiyeli performansa çevirme ve motivasyon konularında birçok eğitim semineri düzenlemişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı