REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BEREKETİNİ GÖRSÜN!

DENİZLİ BEREKETİNİ GÖRSÜN!

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin yeni yapılan binası için Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, 500 bin TL bağışta bulundu.

/ DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2010 Çarşamba, 18:20

Denizli’nin sağlık alanında önemli bir ihtiyacına cevap verecek olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi için bağışlar sürüyor. Denizlili hayırseverlerin yoğun ilgi gösterdiği bağış kampanyasına Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı 500 bin TL bağışta bulunarak destek oldu.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü’nde yapılan protokol törenine Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ve Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı katıldı.
Pamukkale Üniversitesi’nin Denizli’ye son derece önemli katkılar sağlayan bir kuruluş olduğuna inandığını belirten Bereket Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, her alanda önemli bir yeri olan, fayda sağlayan üniversiteye herkesin sahip çıkması gerektiğini vurguladı. Saldanlı, “Yakında açılacak olan hastane, Denizli’ye sağlık alanında büyük katkılar sağlayacak. Bu nedenle hastane binasının bir an önce devreye girmesi için Denizlili işadamları olarak elimizden gelen katkıyı bağış yaparak gösteriyoruz. Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ise, önemli miktarda bağış yapan Ceyhan Saldanlı’ya katkılarından dolayı teşekkür etti. Bugüne kadar yapılan bağışlar üzerine açıklama yapan Rektör Ardıç, “”Herkes kendi imkânları ölçüsünde destekte bulundu. Yardım etme isteğini belirten ve ziyaret edemediğimiz insanlar, onlara gitmediğimiz için sitem ediyor. En kısa zamanda onları da ziyaret edeceğiz.” şeklinde konuştu. Bağışlar sayesinde arzu ettikleri gibi hastane binasını ekim ayında hizmete açabilecek noktaya geleceklerini kaydeden Prof. Dr. Ardıç, “İnşaatın tamamlanabilmesi için 6 milyon lira gerekiyordu, bugüne kadar yapılan bağışlarla 3,5 milyon lira toplandı. Yarıyı geçtik, artık yolun sonu göründü” dedi. Üniversite ve Denizli’nin beraber hareket etmezse ileriye doğru yol alınamayacağına dikkat çeken Ardıç, “18 yaşındaki üniversitemizin en önemli dönemlerinden biri olduğuna inanıyorum. Birazcık daha gayretle bu işi tamamlayacağız. Denizli halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Bağış kapsamında mevcut hastane bloklarından birine, Bereket Enerji’nin bir şirketi olan Aydem’in adı verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı