REKLAMI GEÇ

DED’de yeni yönetim yeni vizyon

DED’de yeni yönetim yeni vizyon

Denizli Eğitim Derneği’nin yeni yönetimi gelecek dönem hedeflerini düzenlediği bir basın toplantısıyla açıkladı. Dernek Başkanı İzzet Özer, özellikle hayırseverlerin eğitime katkı noktasında teşvik edilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 24 Mart 2015 Salı, 14:55

Denizli’de 2009 yılında kurulan Denizli Eğitim Derneği, gerçekleştirdiği genel kurulda yeni yönetim oluşturdu. 

Yeni yönetim, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’la birlikte basın toplantısı düzenleyerek hedeflerini açıkladı. Denizli’de bulunun tüm eğitim kurumlarının fiziki olarak aynı seviyede olması için çaba sarf edeceklerini, hayırseverlerin teşvik edilmesi noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirten Dernek Başkanı İzzet Özer, “Derneğin başlıca hedefleri arasında Denizli’de eğitim-öğretim hizmetlerini geliştirerek daha üst seviyelere taşıyabilmek için gerekli tüm kurum ve kuruluşlara işbirliği yaparak özellikle hayırseverlerin katılımının ve desteklerinin sağlanması, etkin başarılı ve fiziki açıdan gelişmiş eğitim alanlarının oluşturulması vardır” dedi.

Derneğin başarılı öğrencilere burs vermeyi de amaçladığını ifade eden Başkan Özer, “Derneği amacı kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları düzenlemek. Amacın gerçekleştirilmesi için gerekli olan her türlü bilgi, belge, doküman ve yayınları temin etmek, dokümantasyon merkezi oluşturmak, çalışmalarını duyurmak için amaçları doğrultusunda gazete, dergi, kitap gibi yayınlar ile üyelerine dağıtmak üzere çalışma ve bilgilendirme bültenleri çıkarmaktır” diye konuştu.

Denizli Eğitim Derneği’ne yardımcı olacaklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Derneğimizin amacı seminer ve konferanslar düzenleyerek öğretmenlerimizin bilgilerine yenilikler katarak eğitimi daha güçlü hale getirmektir.Denizli’de bulunan okullarımızı aynı seviyede en üst başarıya ulaştırma da kendilerine bizlerde yardım edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı