REKLAMI GEÇ

‘Eğitim İçin El Ele’de yeni dönem kayıtları başladı

‘Eğitim İçin El Ele’de yeni dönem kayıtları başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından başlatılan ve 9. yılını geride bırakan Eğitim İçin El Ele projesi 10. dönemine “Merhaba” derken, yeni dönem müracaatlarının da başladığı açıklandı, son başvuru tarihi 29 Eylül 2017 olarak duyuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Eylül 2017 Cuma, 12:03

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından hayata geçirilen Eğitim İçin El Ele Projesi, üniversite kazandırmaya devam ediyor.

Denizli’de üniversite sınavına hazırlanmak isteyen öğrencilere Pamukkale Üniversitesi’nin çeşitli fakültelerinde okuyan gönüllü eğitmenler tarafından kurs verilerek yürütülen proje ile bu yıl üniversiteye yerleşen öğrenci sayısı açıklandı. Geride kalan 9 yıl içerisinde 4 bin dolayında öğrencinin projeden faydalandığı ifade edilirken, bu yıl 200 öğrencinin üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleştiği belirtildi.

10. dönemine “Merhaba” diyen projenin yeni dönem kayıtlarının başladığı ifade edilirken, başvuruda bulunmak isteyenlerin velileri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’ne müracaatlarını yapabileceği kaydedildi. Lise son sınıf ve lise mezunu öğrencilerin yararlanabileceği projenin son müracaat tarihi ise 29 Eylül 2017 Cuma günü mesai bitimi olarak açıklandı.

PROJE HER GEÇEN YIL BÜYÜYOR
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, projenin her geçen yıl büyüdüğünü ve daha çok öğrenciye katkı sağladığını ifade etti. Akın, “Eğitim İçin El Ele, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin önemli projelerinden birisi. Onuncu yılına başlayacağımız projemizden bugüne kadar 4 bin dolayında öğrencimiz faydalandı. Projemizin yeni dönem müracaatları başladı. Başvurular 29 Eylül 2017 tarihine kadar Kent Konseyi binamızda devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı