Altın Varak ve Üç Boyut Sergisi açıldı

Denizli Halk Eğitim Merkezi tarafından yapılan üç boyut ve altın varak çalışmaları sergisi açıldı. Sergide Denizli erkânının eşlerinin yapmış olduğu çalışmalar yer alıyor.
/ DENİZLİHABER / 5 Haziran 2013 Çarşamba, 12:13
Denizli Halk Eğitim Merkezi, üç boyut ve altın varak çalışmaları sergisi açtı. Sergide,
Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, Denizli Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen’in eşi Asuman Hakbilen, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan’ın eşi Hüsniye Alkan, Vali Yardımcısı Nihat Kaynar’ın eşi Günay Kaynar’ında üç boyut ve altın varak çalışmaları yer aldı.
Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin sergi salonundaki açılışa, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Halk Eğitim Müdürü Yılmaz Gürses katıldı.
Vali Demir, Denizli’nin kadın istihdamı konusunda önde olduğunu söyledi. Denizli’nin sivil toplum alanında da en faal derneklere sahip olduğunu dile getiren Demir “Kadınlar bir araya geldiklerinde ortaya güzel işler çıkıyor” dedi.
Vali Demir’in eşi Nurtaç Demir ise Halk Eğitim Merkezi’ndeki tüm kursları desteklediğini belirterek, bu tarz kursların insanları geliştirdiğini ve bir nebze olsun koşuşturma da nefes aldırdığını kaydetti.