REKLAMI GEÇ

Honazlı öğrencileri’nden örnek davranış

Honazlı öğrencileri’nden örnek davranış

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Kardeş Okul Projesi kapsamında Honaz Merkez Atatürk İlkokulu öğrencileri, kardeş okul Akbaş Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2013 Perşembe, 12:55

Honaz Merkez Atatürk İlkokulu Müdürü Ramazan Tatarca koordinatörlüğünde ve sınıf öğretmenlerinin gözetiminde kardeş okulu ziyaret eden Honaz Merkez Atatürk İlkokulu öğrencileri, beraberlerinde getirdikleri yiyecek, giyecek ve kırtasiye malzemelerini Akbaş Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıttı.

15 öğretmen ve 106 öğrencili Akbaş Köyü İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte kahvaltı yapan öğrenciler daha sonra Akbaş köyünü gezdi. Piknik havasında geçen gezide öğretmenler öğrencilere çeşitli oyunlar oynatarak hoşça vakit geçirmelerini sağladı.

Kardeş okul ziyaretinin kendilerini oldukça duygulandırdığını belirten Akbaş Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Salih Tosun, gezide emeği geçenlere teşekkür etti. Honaz Merkez Atatürk İlkokulu Müdürü Ramazan Tatarca ise amaçlarının okullar arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak, ekonomik düzeyi düşük olan ailelerden gelen öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayarak öğrencilerin sosyalleşmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı