REKLAMI GEÇ

Denizli, kitapla buluşacak

Denizli, kitapla buluşacak

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz; Türkiye Okuyor Projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ‘Denizli okuyor’ eylem planı hazırladıklarını, bu proje kapsamında ‘Kitapla buluşma vakti’ adlı projeyi başlatacaklarını belirti.

/ DENİZLİHABER / 8 Ekim 2008 Çarşamba, 00:00

Öğrencilerin, kitap okuma alışkanlığını kazanmaları amacıyla, proje kapsamında dersleri aksatmamak şartıyla okul müdürlerinin uygun göreceği saatlerde 20’şer dakikalık okuma periyotları uygulanacak.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Proje yaygın bir şekilde devam edecek okul kütüphaneleri güncellenecek, okullarda yazarların katılımıyla imza günleri düzenlenip kitap stantları kurulacak. En çok kitap okuyan öğrenci ve okul ödüllendirilecek, okul kitap okuma ekibi oluşturulacak. Parklarda ve şehrin değişik yerlerinde kitap okuma eylemi yapılacak. Buradaki yegane amacımız öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırarak kültürlerini yükseltmek ve onların algılama, muhakeme etme dilimizin inceliklerine göre kullanma yeteneklerini geliştirmek ve başarılarının artırılmasını sağlamak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı