REKLAMI GEÇ

Denizli Milli Eğitim Müdürü merkeze alındı

Denizli Milli Eğitim Müdürü merkeze alındı

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bir süre önce il müdürlerinin görevleriyle ilgili performans değerlemesine gideceğini açıklamıştı. Bakanlar Kurulu, 65 il müdürünün görev yerlerini değiştirdi. Denizli Milli Eğitim Müdürü Oğuz merkeze alındı.

/ DENİZLİHABER / 12 Ocak 2012 Perşembe, 11:39

İl Milli Eğitim Müdürleri kararnameleri şok etkisi yarattı. Bir süre önce Ömer Dinçer’in açıklamış olduğu bakanlıkta yeni yapılanma kapsamında bugün 65 ilin Milli Eğitim Müdürü değiştirildi. İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere, 16 ilin ise Milli Eğitim Müdürü yerini korudu. Daha önce Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer 81 ilin Milli Eğitim Müdürlerini tek tek tarayarak, performans kriterine bağlı olarak düzenlemeler yapılacağını açıklamıştı. Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz merkeze alındı.

İLK AÇIKLAMA
Oğuz “Bu görevler gelip geçici görevler. 4 yıldır görevdeydim. Denizli’ye yakışır bir şekilde görev yapmaya çalıştım. Eğitimde okul öncesi olsun, mesleki eğitim olsun, üniversite sınavları olsun, oldukça önemli başarılara imza attık. Önemli olan gençlerimizdi ve onların Atatürk ilke ve inkılaplarına yakışır bir şekilde eğitim almasıydı, biz bunu gerçekleştirdik. Öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu bilerek ilkeli bir şekilde görev yaptık. Ben görev sürem boyunca bana tüm destek verenlere, öğretmenlerimize ilimizin idarecilerine hayırseverlerimize teşekkür ediyorum”

MARAŞ’TAN AKGÜN GELİYOR
Oğuz’un yerine Kahraman Maraş’tan Sebahattin Akgül atandı. Denizli’de şu ana kadar bakanlık temayülleri gereği hep ilden bir isim Milli Eğitim Müdürü olarak atanıyordu. Akgül Denizli’ye dışarıdan atanmış ilk isim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı