REKLAMI GEÇ

Önceliğimiz özel eğitim kurumları

Önceliğimiz özel eğitim kurumları

Denizli Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, engelli öğrencilerin eğitim sürecinde daha aktif yer alması için bir dizi çalışma başlatacaklarını söyledi. Akgül, özel eğitim kurumlarının her zaman öncelik arz ettiğini belirterek “Amacımız ülkemizde, ilimizde engelli olarak adlandırılan bütün insanlarımızın engel durumlarına göre dizayn edilen okullarda eğitime dahil edebilmektir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2012 Cumartesi, 10:30

Denizli’de özel eğitime ihtiyacı olan çocuklara eğitim veren okulların müdürleri, Çamlık İlköğretim Okulu ve İş Okulu’nda bir araya geldi. Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül burada yaptığı konuşmada özel eğitim kurumlarının her zaman öncelik arz ettiğini belirterek, “Amacımız ülkemizde, ilimizde engelli olarak adlandırılan bütün insanlarımızın engel durumlarına göre dizayn edilen okullarda eğitime dahil edebilmektir. Özel eğitim hizmetlerimiz her zaman diğer kurumlarımızdan öncelik arz etmektedir. Eğitim çalışanları olarak bu kurumlarda biraz daha fazla gayret göstermemiz gerekmektedir. Özel eğitim alanında Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üzerimize düşen ne ise öncülük edip, sorunları çözme gayreti içerisindeyiz” dedi.

Engellilerin toplumun bir parçası olduğunu ifade eden Akgül,”Engelli öğrencilerimizin eğitim sürecinde daha aktif yer alması için bir dizi çalışma yapacağız. Özel eğitim hizmetlerimiz her zaman diğer kurumlarımızdan öncelik arz etmektedir. Eğitim çalışanları olarak bu kurumlarda biraz daha fazla gayret göstermemiz gerekmektedir. Özel eğitim alanında Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üzerimize düşen ne ise öncülük yapacağız. Öğretmenlerimizin, idarecilerimizin çalışmalarında yanlarındayız, sorunları çözme gayreti içerisindeyiz, arkasındayız. Öğretmenlerimiz ve idarecilerimizde ödev ve sorumluluklarının bilincinde olarak, hizmetlerini en üst noktaya en üst seviyeye taşımak için elinden gelen gayreti yapacaktır. Kurumlarımızda öğretmenlerimizi sürece katarak, bir ekip çalışması içerisinde, çocuklarımızın gerçek sahibi olan velilerimizin de görüş ve önerilerini dikkate alarak bu hizmetlerinizi en iyi seviyeye çıkaracağınızı umuyoruz ve sizlere güveniyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı