REKLAMI GEÇ

PAÜ’de iletişimi konuştular

PAÜ’de iletişimi konuştular

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İletişim Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Burada İletişim Konuşuluyor’ etkinliği, alanında uzman isimler ile İletişim Fakültesi ve ilgili bölüm ve program öğrencilerini bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2017 Cuma, 16:02

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlik ‘Burada Basın ve Halkla İlişkiler Konuşuluyor’, ‘İş Hayatında İletişimin Pin Kodları’, ‘Burada Reklam Konuşuluyor’ ve ‘Basınla İlişkilerden Etkinliklere İletişime Dair Herşey’ adında dört oturumda gerçekleşti. Ayrıca etkinlikte öğrenciler tarafından reklam ve sosyal sorumluluk projelerinden derlenen ‘İletişim Hikâyeleri’ sergisi açıldı.

Etkinliğin açılışında konuşma yapan İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Seher Ceylan, “İletişim sektörünün Denizli ve Ege Bölgesi’ndeki köklü isimleriyle öğrencileri bir araya getirerek öğrencilerin sektörü yakından görmelerini, merak ettikleri sorulara cevap bulmalarını ve sektördeki uygulamaların paylaşılmasını amaçladık” dedi.

BOYACI GAZETECİLİĞİ ANLATTI
“Burada Basın ve Halkla İlişkiler Konuşuluyor” başlıklı ilk oturuma Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Abalıoğlu Holding Kurumsal ve Sosyal Projeler Müdürü Ercüment Erdem, Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın- Halkla İlişkiler Koordinatörü Yelda Çetin, AYDEM Elektrik Kurumsal İletişim Yönetmeni Gizem Mandacı konuk olarak katıldı.

Sektörel deneyimlerini paylaşan konuklar, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak geleceğe yönelik sektörün yeni mezunlardan beklentilerini dile getirdiler. Oturumun sonunda konuşmacılar öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtlandı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, öğrencilerin basın ve iletişimle ilgili sorularını yanıtladı.


Organizasyonun son oturumu, “Dev Adamla Söyleşi” ise Dev Ajans Başkanı, İzmir Reklamcılar Derneği As Başkanı ve BKM Ege Bölge Temsilcisi Erhan Gölbey ile gerçekleşti. Basınla ilişkilerden etkinliklere iletişime dair her şeyin konuşulduğu oturumda Erhan Gölbey, öğrencilerle sohbet tadında bir söyleşi yaparak mesleki yetkinlik için neler gerektiğini, doğru bir kariyer için nasıl bir yol haritası izlenmesi gerektiği gibi konularda öğrencilere bilgiler verdi.

Ayrıca, Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan reklam ve sosyal sorumluluk projelerinin yer aldığı ‘İletişim Hikayeleri” sergisi Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında etkinlik süresince konukların beğenisine sunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı