REKLAMI GEÇ

PAÜ’de gündem Farabi değişim programı

PAÜ’de gündem Farabi değişim programı

Şubat ayında başlayacak 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Farabi başvuruları öncesinde Pamukkale Üniversitesi’nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya 80’e yakın öğretim üyesi ve öğretim elemanı koordinatör katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2017 Perşembe, 13:31

Pamukkale Üniversitesi, 2009-2010 eğitim öğretim yılından bu yana, üniversitelerle imzalanan protokol sayısını artırarak, 84 farklı üniversite ile protokol yaptı. Öğrenci veya öğretim üyelerinin 1 veya 2 yarıyıl süresince kendi kurumlarının dışında bir yükseköğretim kurumunda eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmelerini sağlayan Farabi Değişim Programı kapsamında Adnan Menderes, Akdeniz, Gazi, Hacettepe, Dokuz Eylül, Kocaeli, Muğla Sıtkı Koçman, Yıldız Teknik Üniversitesi gibi üniversitelerle protokol imzalandı.

Farabi Kurum Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Emel Sarıtaş, PAÜ Eğitim Fakültesi Engin Aksel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Farabi hakkında bilgiler verdi.

Şube Müdürü Nuray Alan da son değişikliklerle birlikte Farabi Değişim Programı’na ilişkin yapılması gereken işlemlere ilişkin süreçler hakkında açıklamalarda bulundu.

Toplantının sonunda Farabi Değişim Programı’ndan faydalanan öğrenciler düşüncelerini paylaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı