Öğrencilere doğal afet semineri

Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü işbirliğiyle, öğrencilere “Doğal Afetler ve Doğal Afetlerden Korunma Teknikleri” konulu seminer verildi.
/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2013 Çarşamba, 17:41
Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından “Doğal Afetler ve Doğal Afetlerden Korunma Teknikleri’ konulu seminer düzendi.
Afet Yönetim Merkezi Şube Müdürü Doğan Tufan ile Eğitim Uzmanı Yusuf Karayel tarafından verilen seminere, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Okul konferans salonunda yapılan seminerde yangın, deprem, sel, saldırı gibi olabilecek afetlerde öğrencilerin neler yapması gerektiği ve korunma yöntemleri anlatıldı. Bu gibi durumlarda sığınma, tahliye ve bölgeyi terk etme gibi yapılacaklar görsel sunularla ve videolarla anlatıldı. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği seminer uygulama örnekleriyle sona erdi.