REKLAMI GEÇ

Kocatepe’den eğitimde tam gün talimatı

Kocatepe’den eğitimde tam gün talimatı

Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, eğitim yatırımları, çalışmalar ve başarı durumu hakkında Vali Şükrü Kocatepe’ye brifing verdi. Vali Kocatepe, ikili eğitim yapan okullarda tam güne geçilmesi için derslik sayısının artırılması talimatını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2014 Cuma, 16:10

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından, aynı okulu kullanan ilkokullar ile ortaokulları ayırarak ikili eğitimden tekli eğitime geçmek amacıyla yapılacak çalışmalar ile Denizli Millî Eğitim Müdürlüğü 2023 Vizyonu çalışmaları hakkında Vali Kocatepe’ye bilgi verdi. Oğuz, ayrıca hayırseverler ile yapılan protokoller ve eğitim kalitesinin arttırılması adına Millî Eğitim Müdürlüğünün “Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi” hakkında da bilgi aktardı.

Vali Şükrü Kocatepe, 2012-2013 eğitim-öğretim yılından itibaren uygulanmaya başlanan ve kamuoyunda 4+4+4 düzenlemesi olarak bilinen kanun ile eğitim sisteminde yapılan değişiklik sonucu ilköğretimin iki kademeye ayrıldığını belirterek, bütün okullarda tam gün eğitime geçilmesi için Oğuz’a talimat verdi.

Denizli’de eğitimde başarının sürdürülebilir olması bakımından fiziki sıkıntıların giderilmesinin önemine değinen Vali Kocatepe, ihtiyaç olan derslik sayısının arttırılması için çalışma yapılmasını istedi.

Yorumlar

selim   -  Bağlantı 11 Ekim 2014, 12:43

Anafartalar Mahallesinde ilkokul yok.Yetkililerin dikkatine.

Ahmet   -  Bağlantı 11 Ekim 2014, 11:51

Keşke artırın demekle derslik sayısı artsa.Zübeyde Hanım Anaokuluna Merkezefendi sınırları içinde yer bulunamayınca 100.Yıl Mehmetçik Ortaokulunu A Blok binasında eğitime devam edecek.Ortaokul ve anaokul aynı bahçede olur mu? Ya Servis araçları?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı