REKLAMI GEÇ

Emniyet huzurlu bir sınav için önlem aldı, uyardı

Emniyet huzurlu bir sınav için önlem aldı, uyardı

Binlerce gencin üzerine gelecek planlarını kurduğu önemli sınav için geri sayım başladı. Pazar günü saat 10.00’da başlayacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde Emniyet Müdürlüğü tüm önlemleri aldı, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2017 Cumartesi, 13:20

Denizli Emniyet Müdürlüğü 12 Mart Pazar günü saat 10.00’da başlayacak olan YGS öncesinde tüm önlemleri aldı.

Öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir şekilde sınava katılabilmeleri için vatandaşlardan da istekte bulunan Emniyet Müdürlüğü, gençlerin sınav motivasyonlarını bozacak davranışlardan kaçınılmasını istedi.
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sınavın başlama ve bitiş saatleri arasında; öğrencilerin sınav motivasyonunun dağılmaması için, caddeler, ara yollar ve sokaklar üzerinde yapılan alt yapı, inşaat gibi çalışmaların durdurulması, yapılması planlanan düğün, mevlidi şerif , toplu etkinlik ve yürüyüş etkinliklerinin sınav bitiş saatinden sonra alınan izinler doğrultusunda devam ettirilmesi, özellikle sınav süresince trafikte gürültü yapılmaması gerekmektedir. Bu ihlallerin tespiti halinde Kabahatler Kanunu’nca idari ve adli işlemler yapılacaktır. Gençlerimizin gelecek planlarının yönlendirilmesi bakımından büyük önem taşıyan bu sınavın huzurlu ve gürültüsüz bir ortamda gerçekleştirilmesini sağlamakta kamu kurumları ve toplum olarak hepimizin ortak görevi olduğu unutulmamalıdır” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı