REKLAMI GEÇ

Denizli YGS’de 10’a demir attı

Denizli YGS’de 10’a demir attı

2010’da beşinci, 2011’de yedinci olan son iki yılda ilk onda sürekli kendine yer bulan Denizli 2012 YGS’de yine ilk ona girdi, ancak bu kez en başarılı il olarak değil. Denizli, YGS-4 puan türünde Denizli, Burdur, Kilis, Ankara, Kırşehir, Aydın, Kayseri, Sinop, Karabük, Uşak’ın ardından onuncu sırada kendine yer buldu.

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2012 Cuma, 17:27

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2012 YGS sonuçlarını açıkladı. Buna göre tüm puan türlerinde en başarılı iller Burdur, Ankara ve Karabük oldu.

Sınavda başarılı ilk on il sıralamasında YGS-1 puan türünde Ankara, Burdur, Karabük, Isparta, Yalova, Aydın, Eskişehir, Kayseri, Uşak ve Kırşehir; YGS-2 puan türünde ise Ankara, Burdur, Karabük, Isparta, Yalova, Aydın, Eskişehir, Kayseri, Uşak ve Balıkesir; YGS-3 puan türünde Burdur, Ankara, Kilis, Kırşehir, Aydın, Kayseri, Karabük, Sinop, Uşak ve Antalya, YGS-4 puan türünde Burdur, Kilis, Ankara, Kırşehir, Aydın, Kayseri, Sinop, Karabük, Uşak ve Denizli; YGS-5’de Burdur, Ankara, Karabük, Aydın, Kırşehir, Kilis, Kayseri, Isparta, Uşak ve Yalova; YGS-6 puan türünde Ankara, Burdur, Karabük, Isparta, Aydın, Yalova, Kayseri, Uşak, Kırşehir ve Eskişehir yer aldı.

EN BAŞARILILARDA DENİZLİ 2010’DA BEŞİNCİ 2011’DE YEDİNCİ OLMUŞTU
Geçen yıl, tüm puanlara göre en başarılı ilk on il; Yalova, Kırşehir, Kayseri, Aydın, Ankara, Antalya, Denizli, Nevşehir, Mersin ve Kırklareli olmuştu. 2010 yılında ise ilk onu paylaşan iller; Yalova, Kayseri, Aydın, Karaman, Denizli, Ankara, Nevşehir, Kırşehir, Antalya ve Mersin olarak açıklanmıştı.

EN BAŞARILI İLLER SIRALAMASINDA BU KEZ DENİZLİ YOK
Tüm puan türlerine göre en başarılı iller sıralamasında Burdur, Ankara ve Karabük’ü sırasıyla; Aydın, Kayseri, Kırşehir, Isparta, Uşak, Yalova ve Kilis takip etti.

Yorumlar

boşver   -  Bağlantı 21 Nisan 2012, 01:32

liselerin hali ortada kızlar erkek erkekler kız derdin de başka hiçbir şey umrunda değil kimsenin başarı düşer tabi. iyice ahlağı çöktü Denizli’nin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı