REKLAMI GEÇ

  Denizli’de 181 bin öğrenci tatile giriyor

   Denizli’de 181 bin öğrenci tatile giriyor

İlk ve ortaöğretimde ilk dönem tamamlanıyor. Denizli’de 748 eğitim kurumunda 181 bin 918 öğrenci, karnelerini alıp, tatile koşacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2015 Cuma, 09:09

İlk ve orta dereceli okullarda 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk dönemi bugün tamamlanıyor. İl genelindeki 748 ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim öğretim gören 181 bin 918 öğrenci, bugün karnelerini alacak ve bir dönemin yorgunluğunu atmak üzere tatile girecek.

OĞUZ: DİNLENME ZAMANI
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, eğitim kurumlarında yarı yılın tamamlanması dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Yoğun ve emek dolu bir çalışma döneminin ardından dinlenme zamanıdır” diyerek, velilere şöyle seslendi:
“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her yönüyle iyi yetişmesi için elinizden gelen her türlü fedakârlığı göstermektesiniz. Yapılan bütün fedakârlıklar karşısında anne ve babalar çocuklarının başarılı olmasını ister. Ancak bu, her zaman mümkün olmayabilir. Sevgili yavrularınızın karneleri nasıl olursa olsun, ailesinin desteğine, güvenine, sıcaklığına ve şefkatine her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu lütfen unutmayınız, onlara karşı her zaman sevgi, şefkat dolu, sevecen, hoşgörülü ve hele hele çok olumlu örnek birer rol modeli olunuz. Yavrularınızın her zaman için sizlere ihtiyaçları olduğunu asla ve asla unutmayınız.”

“BAŞARILARA BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”
Eğitimcilere de seslenen Oğuz, Her alanda gelişmeyi ve bilgi edinmeyi fırsat bilip, gelişmenin yönünü ve kalitesini belirleyerek, bilimden ve teknolojiden ekonomik ve toplumsal yarar sağlayacak şekilde yenilenmek, dünyadaki saygınlığımızı attırmak, en önemli görevimiz olmalıdır. Bu süreçte öğrencilerimizin zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimlerine katkıda bulunmak siz değerli öğretmenlerimizin görevi olmalıdır. Her zaman olduğu gibi sizlerin desteği ile bu eğitim öğretim yılında da başarılara hep birlikte imza atacağımıza eminim” dedi.

“BOL BOL KİTAP OKUYUN”
Öğrencilere de dinlenmelerini ve ikinci yarı yıla iyi hazırlanmalarını öneren Oğuz, “İkinci yarı yılda daha bir şevk ve heyecanla çalışacağınıza inanıyor ve sizlere güveniyorum. Tatilde en iyi şekilde dinlenin, bol bol kitap okuyun. Sizlerin gelecekte ülkemize yapacağınız katkıları görmek bizim için en büyük mutluluktur. Başarıya ulaşmada en önemli unsurun kaliteli, düzenli ve sistemli çalışma olduğunu unutmayın” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı