REKLAMI GEÇ

50 bin kişi memurluk hayaliyle KPSS’ye katılıyor

50 bin kişi memurluk hayaliyle KPSS’ye katılıyor

Denizli’de Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) rekor katılım. Ortaöğretim mezunları için düzenlenen ve yarın yapılacak sınava 50 bine yakın katılım olacağı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2016 Cumartesi, 09:42

Ortaöğretim mezunları için düzenlenen KPSS, yarın (pazar) yapılacak. Bu sınavla ilgili tüm hazırlıklar tamamlanırken, ÖSYM İl Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, Denizli’de 168 binadaki 2 bin 739 salonda gerçekleştirilecek sınava yaklaşık 50 bin kişinin katılacağı belirtildi.

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ AÇIK
Öte yandan kimliklerini kaybedenler için İl Nüfus Müdürlüğü yarın sabah 07.00 ile 10.15 saatleri arasında açık tutulacak. Bu işlem için sınava giriş belgesi ile bir adet fotoğrafın adayın yanında bulunması gerekiyor.

ARAÇLAR OKUL BAHÇELERİNE ALINMAYACAK
Güvenlik nedeniyle adaylar ve görevlilerin okul bahçelerine araçlarını park edemeyeceği, adayların devam eden alt yapı alışmalarını dikkate alarak yola erken çıkmaları uyarısında bulunuldu. KPSS’ye girecekler ile bu sınavda görev alanların belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım hizmetinden ücretsiz yararlanabilecekleri bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı