REKLAMI GEÇ

Huzurevi personeline anlama semineri

Huzurevi personeline anlama semineri

Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından açılan Özel Aile Danışma Merkezi düzenlediği konferansla huzurevinde görev yapan personele ‘Yaşlı ile İletişim ve Onları Anlama Yolu’ konularında eğitim verdi.

/ DENİZLİHABER / 6 Eylül 2012 Perşembe, 09:30

Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından açılan Özel Aile Danışma Merkezi çalışmalarına devam ediyor. Özel Aile Danışma Merkezi düzenlediği konferansla huzurevinde görev yapan personele ‘Yaşlı ile İletişim ve Onları Anlama Yolu’ konularında eğitim verdi. Huzurevinde verilen konferansa 43 personel katıldı.

Pamukkale Üniversitesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Başkanlığından Prof. Dr. Nalan Kalkan Oğuzhanoğlu tarafından verilen konferansta, yaşlı ile iletişim, yaşlıyı anlamanın önemi, yaşlının kurum bakımına adaptasyonu konularında bilgiler aktarıldı. Konferans sonunda personelin soruları cevaplandırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı