REKLAMI GEÇ

Denizli’de öğretmenlerin seminer tarihi değişmedi

Denizli’de öğretmenlerin seminer tarihi değişmedi

14 Eylül’de başlaması planlanan yeni eğitim öğretim yılı 28 Eylül 2015’e ertelenirken, öğretmenlerin seminer programı takvimleri ile ilgili yetki İl Milli Eğitim Müdürlüklerine bırakılmıştı. Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerin seminer takviminde bir değişikliğe gitmeme kararı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2015 Pazartesi, 14:32

Başbakan Ahmet Davutoğlu geçtiğimiz hafta, hem Kurban Bayramı hem de turizm sektöründe yaşanan sıkıntıları gerekçe göstererek kamu kurumlarında eğitim öğretimin 28 Eylül’de başlayacağını duyurmuştu.

14 Eylül’de başlayacak yeni eğitim öğretim yılı için seminer çalışmaları nedeniyle 1 Eylül’de işbaşı yapacak olan öğretmenlerin seminer takvimlerinin ise İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirleneceği açıklanmıştı.

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, kurmaylarıyla öğretmenlerin seminer takvimleri konusunda toplantı yaptı.. Buna göre öğretmenlerin seminer programlarının takviminde bir değişiklik yapılmaması kararı alındı.

Seminer takvimi programı daha önce ilan edildiği gibi 1 Eylül 2015 Salı günü başlayacak. Seminer çalışması iki hafta sürecek. Öğretmenler 28 Eylül’e kadar idari izinli sayılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı