REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DE OKUMAZ-YAZMAZ KALMAYACAK

DENİZLİ’DE OKUMAZ-YAZMAZ KALMAYACAK

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli’nin 2008 yılında okumaz yazmaz sıralamasında 64. sırada bulunduğunu, bugün ise 14. sıraya geldiğini belirterek, hedeflerinin Denizli’de okumaz yazmaz vatandaşın kalmaması olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 10 Aralık 2010 Cuma, 17:39

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen “Ana-Kız Okuldayız” okuma-yazma kampanyası kapsamında düzenlenen “İl Değerlendirme Toplantısı”, Eğitim Araçları Salonu’nda yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlığında yapılan toplantıya; İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Ertan Aktaş ile 17 ilçenin milli eğitim ve halk eğitim müdürleri katıldı.

Toplantıda söz alan halk eğitim müdürleri okuma-yazma öğretimi ile ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı. Serinhisar ve Kale Halk Eğitim Müdürleri, açtıkları kurslar sayesinde ilçelerinde okumaz yazmaz kalmadığını belirtirken, diğer halk eğitim müdürleri de bu yılın sonuna kadar ilçelerinde okumaz yazmaz kalmaması için tüm gayretleri ile çalıştıklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli’nin 2008 yılında okumaz yazmaz sıralamasında 64. sırada bulunduğunu, bugün ise 14. sıraya geldiğini belirterek, hedeflerinin Denizli’de okumaz yazmaz vatandaşın kalmaması olduğunu söyledi. Bu hedefe ulaşmak için tüm imkânları seferber ettiklerini, çeşitli sebeplerle kurslara katılamayan vatandaşların ayağına gidilerek, gerekirse evinde eğitim alabilmesinin sağlandığını ifade etti. Oğuz, “Sivil toplum örgütleri ve resmi kurumlarla işbirliği yapılacak. Ulaşamadığımız vatandaşlara TÜİK’ten veriler isteyerek, okumaz-yazmazları en aza indirmek hedefimizdir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı