SBS tercih süresi uzatıldı

Denizli’de SBS’ye giren 13 bin 800 öğrenciye müjde. SBS tercih süresi 29 Temmuz tarihine kadar uzatıldı.
/ DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2013 Cuma, 15:48
Milli Eğitim Bakanlığı, öğrenci ve velilerden gelen talep üzerine SBS ile ilgili son başvuru tarihinin 29 Temmuz’a kadar uzatıldığı açıklandı. Bu açıklama, Denizli’de 13 bin 800 öğrenci ve veliyi sevindirdi.
Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, SBS tercih sürelerinin uzatıldığına dair haberin tüm okullara mail ile duyurulduğu belirtildi.
Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “ Devlet memurlarında iller arası yer değiştirme başvuru sonuçlarının 21 Temmuz’da açıklanacak olması, bir çok öğrenci ve veliyi mağdur etmişti. Bu mağduriyetin giderilmesi için bakanlığımız böyle bir çalışmayı uygun gördü. Yapılan değişiklik ile, yer değiştirme sonuçları açıklanan öğretmenler ve veliler çocuklarının tercihlerini rahatlıkla yapabileceklerdir” denildi.
Denizli’de SBS’ye giren 13 bin 800 öğrenci tercihlerini 29 Temmuz tarihine kadar yapabilecek.