REKLAMI GEÇ

Denizli’deki okulların tamamı ‘temiz’ belgesi aldı

Denizli’deki okulların tamamı ‘temiz’ belgesi aldı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, kentteki okulların tamamının Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ‘Okulum Temiz Belgesi’ aldığını söyledi. Ekici, okullarda temizlik çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü ve denetlendiğini aktardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2021 Çarşamba, 14:37

Okullarda yüz yüze eğitimin başlamasıyla eğitimin güvenli bir şekilde sürdürebilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Protokolle, Türkiye genelinde “Okulum Temiz” belgelendirme programı başladı. Program kapsamında Denizli’de gerekli eğitimlerden geçmiş 26 kişilik denetim komisyonu kuruldu. Ekip kentte eylül ayından itibaren hummalı bir çalışma yürüttü.

Kentte Ocak sonunda yüz yüze eğitime başlanan 691 resmi okulun tamamında gerekli rehberlikler yapıldı, Okulum Temiz Belgesi almaları sağlandı.

Denizli’deki okulların tamamının Okulum Temizdir Belgesi aldığını söyleyen İl Milli Eğitim Müdürü Müdür Süleyman Ekici, “İş Sağlığı ve Güvenliği Şubemiz Pandemi süreci başladığı günden itibaren okullarımızda temizlik, hijyen ve personel eğitimleri konusunda rehberlik çalışmaları yaptılar. Geride bıraktığımız süreci çok iyi bir şekilde yönettik. Bakanlığımızın yaptığı protokolle belgelendirme süreci çalışmalarımızı sahada dört koldan yürüttük. Bugün geldiğimiz noktada tüm resmi okullarımız okulum temiz belgesine sahiptir. Öğrencilerimizin ve toplumumuzun sağlığı açısından en hızlı süreçte çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı