DENİZLİLİ ÇOCUKLARA 6 ÜLKEDEN KARDEŞLER GELDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Denizli’ye gelen öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret etti.
/ DENİZLİHABER / 22 Nisan 2011 Cuma, 17:49
Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği ve Dünya’da kutlanan tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilimize gelen; Beyaz Rusya, Romanya, Sırbistan, Arnavutluk ve Bulgaristan’dan 47 çocuk, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u makamında ziyaret etti. Şenliklere katılacak PEV İlköğretim Okulu ve Denizli Belediyesi PAHOY Halk Dansları ekibi de ziyarette yer aldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “İlimizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdınız. Size bütün öğrencilerimiz adına hoş geldiniz diyorum. Sizleri ilimizde olduğunuz sürece en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Sizlerin burada olmasına vesile olan PEV İlköğretim Okulu ve PAHOY yöneticilerine teşekkür ederim. İnanıyorum ki bayram nedeniyle burada olduğunuz sürece yaşayacaklarınız sizin hayatınız boyunca büyük bir hatıra olacaktır” dedi.
Beyaz Rusya, Romanya, Sırbistan, Arnavutluk ve Bulgaristan’dan gelen çocukların öğretmenleri, Denizli’de olmaktan çok memnun olduklarını, buradaki karşılamanın çok içten ve candan olduğunu, öğrencileri ve kendileri için unutulmaz bir çocuk bayramı olacağını ifade ettiler. İlimize misafir olarak gelen öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile PEV Okulları 2. Uluslararası Çocuk Şenliği’ne katılacak. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ziyaret sonunda öğrencilere ve öğretmenlerine değişik hediyeler verdi.