REKLAMI GEÇ

Hayırsever Başer Ailesi’nden 5 okul

Hayırsever Başer Ailesi’nden 5 okul

Hayırsever işadamı Seyfi Başer, yeni bir okul yaptırmak üzere kolları sıvadı. Daha önce bir okul yaptıran, üç okulun yapımına katkıda bulunan Başer, yeni bir eğitim kurumunun protokolünü Denizli Valiliği’nde düzenlenen törenle imzaladı. Yaptırılacak okula Seyfi Başer ve kardeşi Yavuz Başer’in eşlerinin isimleri verilecek.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2016 Salı, 16:13

Merkezefendi ilçesinin Göveçlik Mahallesi’nde Yedeks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yaptırılacak Aynur-Feza Başer Anakokulu’nun protokol imza törenine Vali Ahmet Altıparmak, işadamı Seyfi Başer ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

denizli-seyfi-baser-ailesi-okul-protokolu-1

DEVLETİN GÜCÜ VAR AMA…
Vali Altıparmak, imza töreninde yaptığı konuşmada eğitime katkı sağlayan hayırsever işadamı Seyfi Başer’e teşekkür ederek, “Devletimizin okul yaptıracak gücü var ama hayırseverlerin katkılarıyla bu daha kısa sürede gerçekleşmiş oluyor. Üç-dört yılda yapılacak olan okullar bir yıl içerisinde işadamlarımız tarafından yaptırılarak hizmete girmiş oluyor. Denizli’de iki eğitim-öğretim yapılan okullarımız mevcut. Bunların bir an önce tekli eğitime geçmesi gerekir. Hayırseverlerimizin desteği önemli. Bu protokolün, maddi imkanı olan işadamlarımıza örnek olmasını diliyoruz” dedi.

BU OKUL EŞLER ADINA
Merkezefendi’nin Göveçlik Mahallesi’nde 10 bin 127 metrekarelik alanda yapılacak olan 5 derslikli anaokulu 1 milyon liraya mal olacak. Bir yılda eğitim-öğretime açılması planlanan okula hayırsever işadamı Seyfi Başer’in eşi Aynur Başer ve kardeşi Yavuz Başer’in eşi Feza Başer’in isimleri verilecek.

denizli-seyfi-baser-ailesi-okul-protokolu-2

BAŞER AİLESİ’NİN EĞİTİME KATKILARI
Yedeks Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Başer, 2007 yılında Ekrem Başer İlkokulu’na, 2009 yılında 12 derslikli prefabrik bina yapımına, 2011 yılında İşadamları Endüstri Meslek Lisesi’ne katkıda bulunmuş, 2014 yılında 1,5 milyon liraya mal olan Hatipzade Veli Başer İmam Hatip Lisesi’ni yaptırmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı