REKLAMI GEÇ

Öğrencilerin TÜBİTAK başarısı

Öğrencilerin TÜBİTAK başarısı

TÜBİTAK tarından düzenlenen 43. Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması bölge elemelerinde Denizli’den dereceye giren öğrenciler ve öğretmenleri Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül’ü makamında ziyaret etti. Akgül öğrencileri ödüllendirdi.

/ DENİZLİHABER / 7 Nisan 2012 Cumartesi, 15:03

Antalya ilinde 2012 Mart ayı içerisinde gerçekleştirilen, bölge değerlendirmesi sonucunda Denizli okullarından Erbakır Fen Lisesi, Denizli (Anadolu) Lisesi ve Özel Pev Lisesi öğrencilerine ait  projeler, çeşitli dereceler elde etti.

Makamında öğrencileri ve rehbet öğretmenlerini kabul eden Müdür Sebahattin Akgül yaptığı konuşmasında; “ TÜBİTAK tarafından organize edilen bilimsel araştırma projesi yarışmasında, öğrencilerimiz rehber öğretmenleri ile birlikte derece almışlardır. Bu başarılı öğrencilerimizin ülke genelinde de dereceye gireceğine inanıyorum. Birer mucit olan bu yavrularımızı tebrik ediyorum. Onları eğiten yetiştiren ve yönlendiren öğretmenlerimizide kutluyorum. Velilerimizede verdikleri üstün desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Uluslar arası patent sahibi bilim insanlarımız olacağı inancımızın tam olduğunu belirterek, çocuklarımıza birer küçük hediye vermek istiyorum” dedi. Öğrencilerin rehber öğretmenlerine de birer plaket veren Müdür Akgül, hatıra fotoğrafı çektirerek misafirlerini uğurladı.

TÜBİTAK tarından düzenlenen 43. Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması bölge elemelerinde Denizli’den dereceye giren öğrenciler şöyle: Matematik alanında Erbakır Fen Lisesi’nden Ece Ata ve Eda Ata birincilik, Kimya alanında yine Erbakır Fen Lisesi’nden Kardelen Utangeç ikinci, yine kimya alanında Özel PEV Lisesi’den Ömer Faruk Okan üçüncü ve biyoloji alanında Denizli Anadolu Lisesi’nden Nurullah Efe üçüncülük elde etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı