REKLAMI GEÇ

Ödüllü öğretmenler

Ödüllü öğretmenler

Avrupa ülkelerindeki okullara ait bir topluluk olan ‘eTwinning’ portalında Ulusal ve Avrupa Kalite Ödülü alan öğretmenlere sertifika verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2017 Cuma, 09:53

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Türkiye’nin 2009’da dahil olduğu eTwining topluluğunda yaptıkları projelerle kalite ödülü alarak büyük başarı elde eden Denizlili öğretmeleri makamında ağırladı.

Oğuz, öğretmenlere başarılarından dolayı plaket verdi. eTwinning İl Koordinatörü Emrullah Sedat Sudan, Tavas Gazi İlkokulu Müdürü İbrahim Çöllü ve Öğretmeni Vildan Aydın, Denizli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şenol Çağlayan ile Öğretmeni Birsen Durmaz, Durmuş Ali Çoban Lisesi Müdürü Mustafa Özcan ile Öğretmeni Pelin Bölükbaşı, Ali Baysal Ortaokulu Müdür Yardımcısı Murat Demirağ ile Öğretmeni Güneş Erdem’i ağırlayan Oğuz, öğretmenlerin başarısından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Mahmut Oğuz, “Dünyanın her geçen gün daha da küçüldüğünü, internet ağı ile artık mesafelerin kalmadığını, değişik kültürlerin, bilgilerin anlık olarak paylaşılabildiği bir çağda yaşıyoruz. Bu teknoloji çağında eğitim yönünden de çok büyük değişimler ve gelişimler olmaktadır. Tüm katılımcı ülkelerden öğretmenlerin kayıt olup birbirlerini bulabildiği, sanal ortamda tanıştığı, fikirlerini paylaşmak için gruplar içerisinde ekipler oluşturabildiği bir portal olan eTwinning’de bunlara en güzel bir örnektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı