REKLAMI GEÇ

Destekleme kursları masaya yatırıldı

Destekleme kursları masaya yatırıldı

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ilçe ve şube müdürleriyle bir araya geldi, “Destekleme ve Yetiştirme Kursları” ile değerlendirmeler yaptı. Oğuz, kurslarda gerilemeye izin verilmemesini, çocukların kurslara katılımlarının sağlanmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2015 Cumartesi, 15:37

“Destekleme ve Yetiştirme Kursları” ile ilgili toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Şener Bayram ve 19 ilçeden kurslardan sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.

Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz,ilçelerde kurslarla ilgili tüm işlemleri takip ve denetimini en üst düzeyde yapılmasını arzu ettiklerini vurguladı. Oğuz, “Sizlerden istirhamım bu konuda gerilemeye asla müsaade etmemenizdir. Çocuklarımızın yetiştirme kurslarına devamlılığının sağlanmasını istiyoruz. Aileler ile görüşülerek bu yetiştirme kurslarının faydası ve farkı anlatılmalıdır. Yetiştirme kursları, çocuklarımızın sınavlara en iyi şekilde hazırlaması için verilen bir hizmettir. İşte bu noktada sizlere çok ihtiyacımız var. Sizleri özellikle çağırdık çünkü bu konunun direk takipçisi sizlersiniz ve bizlerin sizlerden bu konuda çok yüksek beklentilerimiz var” dedi.
Okul müdürleri ve öğretmenlerden saha çalışması yapmalarını isteyen Oğuz, aileleri bilinçlendirip öğrencilerin kurslara katılımının sağlanması istedi.

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Şener Bayram ise 1. dönem için açılan kursların tamamının yarıyıl tatili itibariyle sistem üzerinden sonlandırılacağını belirtti. Bayram, 2. ve 3. Dönem kursları ile ilgili iş ve işlemlerin e-kurs modülünden gerçekleştirileceğini, iş ve işlemlerin güncellenen kılavuz hükümlerine göre yapılması gerektiği konusunda bilgi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı