REKLAMI GEÇ

DOSTEK öğrencilerinden depremzedelere battaniye ve kaşkol

DOSTEK öğrencilerinden depremzedelere battaniye ve kaşkol

Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaralarının sarılması için Denizli’den verilen destek sürüyor. Denizli DOSTEK Koleji öğrencileri, depremzedelerin üşümemesi için battaniye, kaşkol gibi yardım malzemeleri gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2020 Perşembe, 10:24

DOTEK Koleji, Elazığ depreminin ardından bölgeye yardım götürmek için seferberlik başlattı. Okul yönetimi ve öğrenciler depremzedelere ulaştırılmak üzere çok sayıda battaniye, kaşkol gibi malzemeleri paketleyerek AFAD aracılığıyla Elazığ’a gönderdi.

Depremin hasar verdiği Elazığ ve Malatya’daki vatandaşlara yardım etmek amacıyla yardım seferberliği başlattıklarını söyleyen Denizli OSB Bölge Müdürü ve DOSTEK Koleji Kurucu Müdürü Ahmet Taş, “Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde bizler öğrencilerimize her şeyden önce birlik, beraberlik ve kardeşlik olgularını öğretmeliyiz. Bu vesileyle kısa bir zaman içerisinde öğrencilerimiz ile yardım kampanyasına öncülük ettik. Kampanyaya katılan veli, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz” dedi.

Kolilerin gönderilmesi sırasında AFAD İl Müdürü Ali Etiz de hazır bulundu. Etiz, “Bu duyarlılığınızdan dolayı hem okul yönetime hem de öğrencilere çok teşekkür ederim. Ülke olarak birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğu bir dönemde bu faaliyetin yapılması bizim için çok önemli” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı