REKLAMI GEÇ

DTO’dan öğrencilere ödül, dershanelere teşekkür

DTO’dan öğrencilere ödül, dershanelere teşekkür

DTO, 2009 ÖSS’de, Denizli’den, Türkiye genelinde ilk 100’e giren 9 öğrenciyi ödüllendirdi, eğitime destek olan DTO üyesi 51 dershaneye de teşekkür belgesi verdi.

/ DENİZLİHABER / 25 Kasım 2009 Çarşamba, 17:17

Denizli Ticaret Odası, eğitime destek olmaya devam ediyor. 250 öğrenciye burs veren Denizli Ticaret Odası, başarılı öğrencileri ve öğrencilerin başarılı olmasında önemli rol oynayan dershaneleri de unutmadı. 2009 ÖSS’de, Denizli’den, Türkiye genelinde ilk 100’e giren 9 öğrenciyi ödüllendiren DTO, eğitime destek veren DTO üyesi dershanelere de teşekkür belgesi verdi.

DTO’nun konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan DTO Başkanı Necdet Özer, başarıyı teşvik etmek amacıyla geçen yıl ÖSS’de başarılı olan 13 öğrenciyi ödüllendirdiklerini söyledi. Özer, “DTO’da 29 meslek komitesi var. 29 meslek komitesinin içinde, dershanelerimiz de bulunuyor. Bu sene de başarıyı teşvik etmek amacıyla, ÖSS’de ilk 100’e giren 9 öğrencimizi ödüllendiriyoruz ve bu başarıda katkısı olan DTO üyesi 51 dershaneye teşekkür belgesi veriyoruz” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, meslek odalarının eğitime de katkı koyduğunu belirterek, “Eğitime destek veren sivil toplum örgütlerinin sayısını artırmak zorundayız. İlköğretimde okullaşma oranımız çok iyi ancak sınıf sıkıntımız var. 54 okulda, ikili eğitim veriliyor” dedi. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, eğitime her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Vali Yardımcısı Abdullah Acar, aile, okul, öğrenci ve dershanelerin birlikte hareket etmesi durumunda, eğitimde başarının yakalanacağını söyledi.

Konuşmaların ardından, Türkiye genelinde, Denizli’den, 2009 ÖSS’de ilk 100’e giren öğrencilere, diz üstü bilgisayar hediye edildi. Hamide Gizem Semerci, Fahrettin Çövüt, Mustafa Özcan, Tuba Aydoğan, Hatice Kübra Ayhan ile Hüseyin Ateşer adına annesi Zehra Ateşer, Yusuf Yılmaz adına babası Mustafa Yılmaz, Eril Gün Ezerel adına babası Hilmi Ezerel ve Gizem Ülker adına kardeşi Erdem Ülker, diz üstü bilgisayarları protokol üyelerinden teslim aldı. DTO üyesi 51 dershaneye de teşekkür belgesi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı