REKLAMI GEÇ

DTO’DAN PAÜ’YE DESTEK

DTO’DAN PAÜ’YE DESTEK

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)´nin projelerine destek vereceklerini söyledi

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2011 Perşembe, 14:38

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)´nin projelerine destek vereceklerini söyledi. Özer, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte PAÜ Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarete DTO Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, Yönetim Kurulu başkan yardımcıları İmran Eraslan ve Hüseyin Memişoğlu, üyeler Ali Önal, Abdullah Yağcı, Habib Yıldız ve Mustafa Kurtuluş Sarıkaya ile Genel Sekreter Ali Rıza Tekin katıldı.

DTO Başkanı Özer, Denizli´nin sanayi ve ticari gelişimi açısından yaptıkları çalışmalarda PAÜ´ye bilimsel olarak her zaman ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Necdet Özer, “PAÜ ile başlayan ve başarıyla sürdürdüğümüz Bitki Genetiği ve Tarımsal Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİYOM) gibi ortak projelerimiz var. Üniversitemizle işbirliği içinde yürüttüğümüz çalışmaları, bundan sonra da devam ettireceğiz. Bu bağlamda Rektörümüz Sayın Hüseyin Bağcı´ya, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Rektör Bağcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “DTO ile çalışmalarımıza istişare içinde devam edeceğiz. DTO sadece Denizli´nin ticaretinde değil, ilin bütün kurum ve kuruluşlarının gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Bugüne kadar hangi konu ve taleple odamıza gittiysek, bize her zaman inanarak olumlu yanıt verdiler. Şimdi yine bu inancı ve güveni sarsmayacak şekilde, şehrin paydaşları olarak çeşitli istişarelerle elimizden geleni yapmaya devam edeceğimize inanıyorum”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı