REKLAMI GEÇ

Eğitim Bir-Sen’den Ertekin’e ziyaret

Eğitim Bir-Sen’den Ertekin’e ziyaret

Eğitim Bir-Sen Denizli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sert ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Yardımcısı Ertekin’i makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 11 Eylül 2008 Perşembe, 00:00

Eğitim Bir-Sen Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Eğitimden Sorumlu Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’i makamında ziyaret etti. Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Sert, “2008-2009 eğitim-öğretim sezonu başında bizleri kabul ederek eğitim-öğretimle ilgili görüşlerimizi anlatma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederiz.”dedi. Sert, “Bizler sivil toplum örgütü olarak, sorunun değil çözümün parçası olma anlayışıyla hareket ediyoruz. Ücret sendikacılığından ziyade hizmet sendikacılığını önemsiyoruz. Bu anlamda ilimizde 40’ın üzerinde konferans, seminer, panel ve pek çok kurs gibi kültür sanat etkinlikleri yaptık. Proje bazlı çalışmalara önem veriyoruz. Bugüne kadar eğitim çalışanlarının sorunları ile ilgili Ar-Ge çalışmaları yaptık, çözüm önerileriyle birlikte yayınladık. Eğitim çalışanlarımızın en ücra köşede bile görev yapmaları sebebiyle ilimizin tamamının sorunlarını yerinde tespit edebiliyoruz. Sendika olarak bu sorunların çözümü için gerektiğinde bürokrasiyle de mücadele ediyoruz. Eğitim-öğretime verdiğiniz destek bizleri memnun ediyor” dedi.

Vali Yardımcısı Ertekin de Denizli’nin sorunlarının çözümü ve gelişimi için Eğitim-Bir-Sen’in projelerini ve çözüm önerilerini beklediklerini ifade etti. Denizli’nin sosyal kalkınmasında hizmeti esas alan sivil toplum örgütlerini önemsediklerini belirten Ertekin, “Denizli her yönüyle potansiyeli yüksek bir il. Önemli olan bu potansiyeli yönlendirebilmek” dedi. Türkiye’de memur sendikacılığının yeni olduğunu belirten Vali Yardımcısı Ertekin, “1980 öncesi yapılan sendikal hareketlilik insanlar üzerinde kötü bir imaj bırakmıştır. Bunu düzeltmek sizlerin görevidir” dedi. Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Sert, Öğretmen Hatıraları Yarışmaları’nın kitaplarıyla “Şehide Şiir, Şehide Mektup” kitabını, Vali Yardımcısı Ertekin’e hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı