REKLAMI GEÇ

Eğitim-İş Denizli Şubesi Başkanı Aydoğan açıkladı: 204 sınıf karantinada

Eğitim-İş Denizli Şubesi Başkanı Aydoğan açıkladı: 204 sınıf karantinada

Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan, son alınan bilgilere göre kent merkezinde 204 sınıfın koronavirüs nedeniyle karantinaya alındığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2021 Cumartesi, 15:47

Eğitim-öğretimde yüz yüze dönemin başlamasıyla birlikte tüm dikkatler okullara çevrildi. Denizli’de eğitim kurumlarındaki duruma ilişkin açıklama yapan Eğitim-İş Denizli Şubesi Başkanı Namık Kemal Aydoğan, kent merkezinde ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 170’e yakın kurumun bulunduğunu belirterek, 24 eğitim kurumunda bugüne kadar hiç vaka tespitinin olmadığını söyledi.

Son aldıkları bilgilere göre kent merkezinde 204 sınıfta koronavirüs karantinası uygulandığını ifade eden Aydoğan, “Temizlik ve hijyene en çok gereksinim duyulan bu süreçte iŞKUR üzerinden sağlanan sınırlı sayıdaki geçici çalışanlarımızla birlikte okullarımızın personel problemi devam etmekte, temizlik ve hijyen sorunu hala çözülememiştir. Eğitim-iş Denizli Şubesi olarak bu problemin çözümü için takibimizi sürdürüyoruz. Kadrolu çalışanlarımız olmadığı sürece problemlerin kalıcı olarak çözülmesi mümkün değildir” dedi.

Okul idareleri, öğretmenler ve velilerin özverisi ile eğitim öğretimin yüz yüze sürdüğünü anlatan Aydoğan, “Milli Eğitim Bakanlığı okulların problemlerini çözme noktasında somut adımlar atmaktadır. Okullar açtık demekle sorunlar çözülmüyor. Bakanlığa sunduğumuz yazılı raporlar ve talepler acilen karşılanmalıdır” dedi.

Yorumlar

Esma aralançehre   -  Bağlantı 13 Ekim 2021, 12:56

Okula iletişime geçmek istiyorum bana eposta atabir misinz?

Hasan   -  Bağlantı 10 Ekim 2021, 12:10

Asıl özveriyi gösterecek olan biraz da öğrenci değil mi. Ailesinden tuvalet kültürü almamış bir liseliye sistem ne yapsın. Her odaya bir hizmetli yetmez.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı