REKLAMI GEÇ

“Hepimizin bir öğretmeni var” etkinliği bitti

“Hepimizin bir öğretmeni var” etkinliği bitti

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde Eğitim-İş Denizli Şubesi tarafından yapılan “Hepimizin bir öğretmeni var” adı altındaki etkinlik tamamlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Kasım 2019 Salı, 11:04

Eğitim-İş Denizli Şubesi tarafından düzenlenen “Hepimizin bir öğretmeni var” adı altındaki etkinlik coşkuyla tamamlandı. Şube Başkanı Namık Kemal Aydoğan yaptığı yazılı bir açıklama ile düzenlenen etkinliğe katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Kuruluşlarının 14. yılını eylemlerle, yürüyüşlerle, davalarla, etkinliklerle dolu dolu geçirdiklerini söyleyen Başkan Aydoğan, Eğitim-İş’in gücünü üyesinden, ışığını Atatürk’ten alan meslek örgütü kimliğiyle yılmadan, boyun eğmeden, el açmadan hak ve hukuk mücadelesini sürdüreceğini belirtti.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün bu yılın en önemi etkinliklerden biri olduğunu dile getiren Başkan Namık Kemal Aydoğan, “Atatürk’e millet mektepleri başöğretmeni unvanının verilişini kutluyoruz. Dünyada birçok devlet adamı, birçok komutan geldi geçti. Ancak hiçbiri başöğretmen olamadı. Bu gurur yalnızca bizimdir. Türk halkı bu konuda ne kadar övünse yeridir. Eğitim-iş olarak, 24 Kasımları daha anlamlı hale getirmek için öğrencilerimize yönelik olarak Başöğretmen Atatürk yarışmaları düzenledik. Bu yıl üçüncüsünü yaptığımız yarışmanın ödüllerini verdik. Öğretmen, öğrenci ve veliyi buluşturan etkinliğimiz bu yönüyle daha anlamlaydı. Eğitimin her bileşeni bizim için değerlidir. Eğitim-iş, yalnızca öğretmenlerin değil, öğrenci ve velilerin de hakkını arayan bir sendikadır” dedi.

Diğer taraftan Başkan Aydoğan düzenledikleri etkinliğe katkı sağlayan ve katılan CHP Denizli Milletvekili Sn. Gülizar Biçer Karaca’ya, Merkezefendi Belediye Başkanı Sn. Şeniz Doğana, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Sn. İbrahim Afatoğlu ve yönetimine, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sn.Tolga Varlıker’e, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Sn. Kadem Özbay ve yönetimine, Yeni Kuşak Köy Ensitüleri Derneği Şube Başkanı Sn Ayşegül Odabaşıoğlu’na, Büro-iş İl Temsilcisi Sn. Hüdai Ünlü’ye, ÖV-İŞ Başkan Yardımcısı Sn. Meryem Erol’a, sendika ilçe yöneticileri ve üyelerine, teşekkür ederiz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı