REKLAMI GEÇ

Eğitim-İş’ten geciken ek ders ücreti tepkisi

Eğitim-İş’ten geciken ek ders ücreti tepkisi

Eğitim-İş Denizli Şubesi Başkanı Namık Kemal Aydoğan, öğretmenlerin gelir kaleminde önemli bir yer tutan ek ders ücretlerinin iki aydır gecikmeli olarak ödenmesine tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2022 Çarşamba, 10:37

Yazılı bir açıklama yapan Aydoğan, aylık ödeme ve giderlerini ek ders ücretlerine göre planlayan eğitim emekçilerinin, bu tür ödemelerle bir parça nefes alabildiğini söyledi.

Aydoğan, “Artan enflasyon, döviz kurlarının yükselmesi ve art arda gelen zamlarla parasının değeri tamamen düşen öğretmenlerimiz iki aydır zorda bırakılıyor.
Bakanlığın KBS sistemini doğru işletmemesi ve sistemsel değişikliklerle öğretmenlerimizin darda bırakılması yanlıştır. Yetkililerin bu konuda daha dikkatli olması gerekmektedir. Bu teknoloji çağında bu kadar gecikme kabul edilemez. Derhal gereğinin yapılması için Milli Eğitim yetkililerini göreve çağırıyorum. Yeterince yoksullaştık, hakkımız olan parayı alırken bari zorluk çıkarmayın. Eğitim-iş olarak emekçilerimizin hakları için konuyu takip edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Muhammed mert   -  Bağlantı 9 Mart 2022, 20:00

Popülistlik yapma namık 1 hafta geç alınsa da kimse ölmez. Banka değişikliği kaynaklı olduğunu duyduk. Sandığınız gibi ülke batmıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı