REKLAMI GEÇ

Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nden eğitime destek

Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nden eğitime destek

Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Bayıralan İlkokulu’na yardım elini uzattı. Başkan Hasan Himmetli ve yönetim kurulu üyeleri okulu ziyaret etti, bilgisayardan kırtasiye malzemelerine kadar okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşıladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2017 Cuma, 17:25

Denizli’de eğitim alanında yaptığı çalışmalar ile uzun süredir adından sıklıkla söz ettiren Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği, bu kez de Çal’ın Bayıralan İlkokulu’na yardım elini uzattı.

Dernek olarak hazırladıkları yardım malzemeleriyle Bayıralan İlkokulu’nu ziyaret eden Başkan Hasan Himmetli, Yönetim Kurulu Üyeleri Sevgi Bayraktar, Özlem Urganlıoğlu, Mehtap Sinkıl, Şeref Hazer, Nizam Kolbaşı, Cengiz Akhisar, Aslı Çaputçu ve Ümit Çalışkan, burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, okul müdürü Zeynep Çiftçi Topaloğlu ile mahalle muhtarı Mustafa Başkaya tarafından karşılandı.

Yanlarında getirdikleri 2 bilgisayar, sobalar, büro tipi koltuk ve masalar, ses düzeni okul yönetimine teslim eden Himmetli ve yönetim kurulu üyeleri, kitaplar ile kırtasıye malzemelerini de öğrencilere dağıttı.

Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli, eğitimin yaşamlarının merkezinde olduğunu belirterek, bu alanda ellerinden gelen çabayı dün olduğu gibi bugün de sürdürdüklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı