REKLAMI GEÇ

Eğitimde 2023 hedefi Acıpayam’da tartışıldı

Eğitimde 2023 hedefi Acıpayam’da tartışıldı

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 2023 Eğitim Vizyonu projesi kapsamında Acıpayam’da eğitim yöneticileri ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2019 Salı, 16:33

Acıpayam’da gerçekleştirilen toplantıda eğitim yöneticilerine seslenen Milli Eğitim Müdürü Oğuz, Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitim politikalarının temelini oluşturan 2023 Eğitim Vizyonu Belgesi’nin, geleceğin teminatı olan çocuklara daha iyi yarınlar sunmak için hazırlanan bir yol haritası olduğunu söyledi.

Oğuz, “Bu yol haritasının gerekliliklerini eksiksiz yerine getirerek 2023 Türkiye’sinde eğitimdeki çıtayı daha da yükseğe taşımış, fırsat eşitliği ilkesiyle hareket eden ve vizyon belgesinde belirtildiği üzere ‘insan merkezli-öğretmen temelli’ bir anlayışın hüküm sürdüğü bir Denizli için tüm öğretmen ve eğitim yöneticilerimiz uyum içinde çalışmalarını gerçekleştirmektedirler. Vizyon belgesinin yayınlanmasından bu yana geçen bir yıllık sürede il merkezinden en uzak ilçedeki okullarımıza kadar hazırlıklar yapıldı. Eğitimde fırsat eşitliğini ön planda tutarak ilimizin dört bir köşesindeki okullarımızdan her birinde çocuklarımızın en iyi imkânlarda eğitim alması için çalışmalar gerçekleştirilmeye devam ediyor” dedi.

Toplantı, vizyon belgesi üzerinde yapılan değerlendirmeler ile tamamlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı