REKLAMI GEÇ

Eğitime hayırsever desteği devam ediyor

Eğitime hayırsever desteği devam ediyor

Ali Tunaboylu Meslek Eğitim Merkezi’ne hayırsever işadamı tarafından ek bina yaptırılacak. Ek bina protokolü Vali Yavuz Erkmen ile hayırsever işadamı arasında imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2009 Cuma, 00:00

Hayırsever İşadamı Ali Tunaboylu eğitime verdiği desteği sürdürüyor. Ali Tunaboylu Meslek Eğitim Merkezi’ne hayırsever işadamı tarafından ek bina yaptırılacak. Ek bina protokolü Vali Yavuz Erkmen ile hayırsever işadamı arasında imzalandı. Protokol törenine Vali Yavuz Erkmen’in yanı sıra hayırsever işadamı Ali Tunaboylu, Buldan Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.

Vali Yavuz Erkmen, hayırsever işadamı Ali Tunaboylu’ya teşekkür ederek, “kendisi bugüne kadar hem eğitim alanında hem de sosyal alanda özellikle Buldan İlçemiz başta olmak üzere Ülkemize çok önemli değerler kazandırmış, İlimizin kendisine karşı sevgisi ve saygısı olan değerli bir büyüğümüzdür. Buldan’da kendi ismini taşıyan bir Meslek Lisemiz var. Bu okula yapılacak olan ilave 8 derslikli binaya 400 bin TL katkı verecekler. Geri kalanı ise İl Özel İdaresi tarafından karşılanacak” dedi.

Hayırsever işadamı Ali Tunaboylu ise, Buldan’daki Ali Tunaboylu Mesleki Eğitim Merkezi ek binanın ihtiyaç olduğunu, bu ihtiyacı karşılamak ve çocukların yetişmesinde, daha faydalı olmak için kararı verdiğini söyleyerek, ileride de katkı yapmaya devam edeceğini sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından Ali Tunaboylu Mesleki Eğitim Merkezi’nin ek bina protokolü Vali Yavuz Erkmen, hayırsever işadamı Ali Tunaboylu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından imzalandı. Ali Tunaboylu Mesleki Eğitim Merkezi ek binası, 8 derslikli ve 400 bin TL’si hayırsever, 600 bin TL’si Denizli İl Özel İdaresi olmak üzere 1 milyon TL’ye mal olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı