REKLAMI GEÇ

Başer ailesi için vefa gecesi düzenlendi

Başer ailesi için vefa gecesi düzenlendi

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitime verdikleri destek ve Denizli’ye kazandırdıkları 4 ayrı okul nedeniyle eğitim sevdalısı Başer ailesi için vefa gecesi düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2019 Perşembe, 10:01

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitime verdikleri desteğin yanında ayrıca Aynur-Feza Başer Anaokulu’nu, Ekrem Başer İlk ve Ortaokulu’nu, Ayşe-Mürüvvet Başer İmam Hatip Ortaokulu ile Hatipzade Veli Başer Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni yaptıran eğitim sevdalıları hayırsever Başer ailesinin onuruna bir vefa gecesi organize etti.

Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlenen yemeğe, Denizli Valisi Hasan Karahan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Başer ailesinin fertleri ve çok sayıda davetli katıldı. Millli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmada, “Mürüvvet Teyzemiz ve Ekrem Amcamız ne güzel evlatlar yetiştirmişler. Başer ailesinin eğitime verdiği destek çok büyük. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler her zaman Başer ailesiyle gurur duyuyoruz ve inanıyorum ki Göveçlik Halkı dâhil olmak üzere tüm Denizli Halkı da gurur duyuyor” dedi.

Başer ailesi için düzenlenen vefa gecesinde konuşan Denizli Valisi Hasan Karahan ise konuşmasında, hayırlı bir gecede güzel bir amaç için toplandıklarını dile getirerek, “Eğitime gerçekten çok büyük katkılarda bulunan Değerli Başer Ailesi ve diğer hayırseverlerimize huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Eğitime olan büyük yatırımlar ve destekler semeresini veriyor. Denizli, bölgemizin en gelişmiş 2. ili. Bir sanayi şehri, bilinçli bir tarım ve hayvancılık şehri, turizm şehri ve her alanda örnek ve öncü bir şehir. Bunun temelinde de yetişmiş ve kaliteli insan gücü yer alıyor. Bunların hepsinin ötesinde de Denizli insanının samimiyeti, güler yüzü ve tatlı dili olmazları olduruyor. İnşallah Denizli daha güzel günler görecek. Daha büyük, daha müreffeh, daha kalkınmış, daha yaşanabilir bir Denizli’yi hep birlikte kuracağız. Bu konuda emeği geçen ve gayret gösterenlere şimdiden kolay gelsin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı