REKLAMI GEÇ

Eğitimin SWOT analizini yapacaklar

Eğitimin SWOT analizini yapacaklar

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2019 yılları Stratejik Plan Çalışmalarını İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nde başladı. Çalışma kapsamında oluşturulan 10 grup, eğitimin SWOT analizini yaparak güçlü ve zayıf yönlerini tespit edecek.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2014 Perşembe, 10:41

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2019 Stratejik Plan çalışmalarına başladı. İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ilk toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Müdür Yardımcısı Reşat Erdoğan, İlçe milli eğitim müdürleri katıldı.

denizli-egitimin-swot-analizi-cikartilacak-ic

Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül toplantının açılış konuşmasında, toplumun taleplerine karşı duyarlı, katılımcılığa önem veren, hedef ve önceliklerini netleştirmiş, hesap veren, şeffaf ve etkin bir kamu yapılanmasının gereği olarak “Stratejik Yönetim” yaklaşımı doğrultusunda 2015-2019 yıllarını içeren ikinci dönem stratejik plan çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Akgül, stratejik planlamanın önemine dikkat çekerek geleceğin hedeflerine ulaşmak için ne yaptığını bilen bir kurum yapısı oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Çalışmaya katılan yönetici ve uzmanlara konunun önemli olduğunu ve hazırlanacak planın Denizli eğitimine ve insan kalitesine yön vereceğini hatırlatan Akgül, stratejik plan çalışmaları hakkında bilgi verdi. Akgül, şunları söyledi:

“10 çalışma grubu oluşturularak Denizli eğitiminin geleceğine yönelik tüm kaynaklarını en iyi şekilde hizmete sunulacak planlamalara başlandı. Çalışma grupları SWOT analizi yaparak Denizli eğitiminin güçlü- zayıf yönleri ile fırsat ve tehditleri belirleyecek. Denizli eğitiminin önümüzdeki 5 yılın en iyi şekilde değerlendirmesi için yapılması gerekenler planlanacak.”

Stratejik Plan çalışmaları üç gün devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı