REKLAMI GEÇ

Ekici: Başımıza icat çıkaran insanlar olun

Ekici: Başımıza icat çıkaran insanlar olun

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Pamukkale Dr. Necdet Durmuş Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu 4006 Bilim Fuarını ziyaret etti. Öğrencilere seslenen Ekici, “Başımıza icat çıkaran insanlar olun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2021 Perşembe, 17:03

Okul bahçesinde gerçekleştirilen 4006 Bilim Fuarı Sergisi’ni gezen Ekici “Bende iz bırakan bilim fuarlarından birini gezdim. Bu çalışmalar bir süreç. Bu süreçte planlamalar, deneme ve yanılmalarla bu günlere gelindi. Yılmadan yapılan çalışmalar sonucunda eserleriniz ortaya çıktı. Sizlerin yaptığı bilim fuarında insanlık yararına kullanılabilecek önemli projeler ile karşılaştım. Bunlar bizim için gurur verici. Ülkemiz çok güçlü bir ülke. Uluslararası düzeyde savunma sanayi, teknolojisi, bilimi ve sektörel alanda dünyadaki birçok alanı domine eden bir ülke konumundayız. Küçük adımlarınız bilim şenliklerine, oradan da uluslararası çalışmalara zemin teşkil edecek” dedi.

Öğrencilere kendilerini önemsemeleri tavsiyesinde bulunan Ekici, “Sizler bizler için çok değerlisiniz. Çok güzel çalışmalara imza atmışsınız. Hepinizin bizim başımıza icat çıkaran insanlar olmanızı temenni ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı