REKLAMI GEÇ

Ekpen Tekstil tasarımcılarından gençlere altın öğütler

Ekpen Tekstil tasarımcılarından gençlere altın öğütler

Ekpen Tekstil’in Tasarım Merkezi tasarımcıları özel bir kolej tarafından Koleji’nin “Benim Mesleğim Mutlu Geleceğim” başlığıyla düzenlenen kariyer günlerine katıldı. Tasarımcılar mesleği tanıttı, öğrencilere kariyer yolculuğu için yeni bir yol açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2019 Cuma, 10:29

DOSTEK Koleji’nin “Benim Mesleğim Mutlu Geleceğim” sloganıyla düzenlediği kariyer günleri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Kariyer günlerine Ekpen Tekstil Tasarım Merkezi tasarımcılarından Pınar Arabacı ve Nigan Gülden katıldı.

9. sınıf öğrencilerine deneyimlerini aktaran tasarımcılar, genç nesillere ilham olmak için kendi kariyer yolculuklarını anlattı.

İyi bir tasarımcı olmak için yola nerden başlamaları gerektiği konusunda öğrencilere bilgiler veren tasarımcılar, grafik ve tasarım alanındaki teknik detayların önemini vurguladı, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Seminerin ardından öğrenciler, kendilerine kariyer yolculuğunda yeni bir yol açan tasarımcılara plaketle teşekkür etti.

Öğrenciler tanımadıkları mesleklere yönelemediklerini belirten Ekpen Tekstil tasarımcılarından Pınar Arabacı, “Bu nedenle gençlerin meslekleri tanımaları çok önemli. Geleceklerinin temellerinin atıldığı bu yaşlarda gençlere rol model olabilmek çok kıymetli bir deneyim” dedi.

Tasarımcı Nigan Gülden ise, “Okul ve sanayi iş birliğiyle bu tarz organizasyonlarda gençlerle buluşmak, mesleki teorik bilgilerin iş yaşamlarında ne kadar işe yarayacağını anlatmak gençlerin eğitim hayatlarında da çok büyük motivasyon sağlıyor. Bu inançla genç nesillerle birlikte olmaktan her zaman çok büyük mutluluk duyuyoruz. Gençler bizim geleceğimiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı