REKLAMI GEÇ

Ekpen Tekstil’den Cumalı İlkokulu’na yeni yıl sürprizi

Ekpen Tekstil’den Cumalı İlkokulu’na yeni yıl sürprizi

Sınırları genişletmek, zihinler geliştirmek projesiyle yola çıkan Ekpen Tekstil, önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Çameli’nin Cumalı İlkokulu’na ellerini uzatan Ekpen Tekstil yönetimi ve personeli, okulda kitaplık oluşturdu, kitap ve zeka oyunları ile donattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2018 Pazartesi, 13:44

Sosyal sorumluluk alanında yaptığı çalışmalar ile fark yaratan Ekpen Tekstil, bu kez de ellerini 32 öğrencili, anaokulu ve birleştirilmiş ilkokul sınıfları olan Cumalı İlkokulu’na uzattı.

İmkansızlıklar içinde eğitimlerini sürdürmeye çalışan Cumali İlkokulu öğrencilerine unutamayacakları bir yeni yıl sürprizi yapan Ekpen Tekstil, önce okulda kütüphane oluşturdu, ardından da bu kütüphaneyi kitap ve zeka oyunları ile donattı.

Okuldaki mevcut oyun odasının eksiklerini de gideren Ekpen Tekstil, 8 kişilik anaokulu sınıfı da unutmadı. Bu sınıfa, mutfak köşesi, müzik köşesi, beceri küpü, tamir seti, puzzle minderi bağışlandı. Ayrıca tüm öğrencilerin bahçe etkinlikleri için kullanabileceği slalom takımı, kale, hoparlör gibi ekipmanlar da ulaştırıldı.

Sosyal sorumluluk projesine ilişkin bilgi veren Ekpen Tekstil yetkilileri, “Kırsal kesimde yaşayan çocuklar; maalesef eğitim hakkından eşit koşullarda yararlanamıyorlar. Bu yüzden en önemli amacımız, kırsaldaki öğrencilere ulaşmak. Biz de her fırsatta ihtiyaç duyulan eğitim araçlarını bu okullara ulaştırıyoruz. İlköğretim çağındaki çocukların daha iyi koşullarda eğitim alabilmesi gerekiyor. Hayata geçirdiğimiz projeler ile öğrencilerin eğitim koşulları biraz olsun iyileştirebilirsek bizim için ne mutlu. Bir öğrencinin bile sorgulayan, düşünen, özgür bir birey olarak yetişmesi çok önemli. Biz, öğrencilerin sanata, kültüre ve bilime ilgilerini artırmak, yeteneklerini ortaya çıkarmak için katkı sunuyoruz ama aslında geleceğimize yatırım yapıyoruz” dedi.

Yeni yıl jesti nedeniyle büyük mutluluk yaşayan Cumali İlkokulu anasınıfı öğrencileri yaptıkları kağıt laleleri tüm okul adına, Ekpen Tekstil proje yürütücülerine hediye ederek anlamlı bir şekilde teşekkür etti.

Yorumlar

ibrahim çetin   -  Bağlantı 3 Ocak 2019, 14:30

Ekpen tekstile yaptıklarından dolayı teşekkür ederim. sizlere de haber yaptığınız için teşekkür ederim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı