REKLAMI GEÇ

En büyük zaferi resmettiler, ödüllendirildiler

En büyük zaferi resmettiler, ödüllendirildiler

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2020 Perşembe, 17:52

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yılı etkinlikleri kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “30 Ağustos Zafer Bayramı” konulu resim yarışması düzenledi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz verdi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan ödül törenine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ve velileri katıldı.

Öğrencilerin anlamlı bir gün dolayısıyla düzenlenen bir yarışmada dereceye girerek, 30 Ağustos ruhunu bir kez daha yaşattıklarını beliten Oğuz, “Sizleri tebrik ediyorum. Unutmayınız ki yaptığınız resimler, bu mukaddes topraklar için kanlarını döken ve canlarını veren aziz şehitlerimizin azim ve kararlılıklarının resmidir. Sizlere destek olan öğretmen ve velilerimize de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasının ardından resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı