REKLAMI GEÇ

En güzel proje ödüllendirilecek

En güzel proje ödüllendirilecek

Fahri Akçakoca Anaokulu’nca düzenlenen, Okul Öncesi Proje Yarışması’nda, en güzel proje ödülünü alan proje, Polisevi’nde düzenlenecek törenle ödüllendirilecek.

/ DENİZLİHABER / 9 Aralık 2009 Çarşamba, 18:05

Denizli’de faaliyet gösteren Fahri Akçakoca Anaokulu, ismini almış olduğu Fahri Akçakoca’nın yerel ve ulusal bazda tanınması amacı ile Okul Öncesi Proje Yarışması düzenledi. Yarışmaya, 18 ilden 39 eser katıldı. Katılan eserlerden, PAÜ’de görev yapan akademisyenlerden oluşan komisyonun seçtiği, en güzel proje, protokolün katılımı ile 11 Aralık 2009 Cuma günü, saat 13.30’da Denizli Polisevi’nde düzenlenecek tören ile ödüllendirilecek. Ayrıca, Fahri Akçakoca resimlerinden oluşan serginin de açılışı yapılacak.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Okul öncesi eğitimin ön plana çıktığı günümüzde, Denizli okul öncesi faaliyetlerini desteklemek amacı ile hazırlanan bu çalışmanın katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Genel oranda yüzde 51 ve anasınıfı bazındaki yüzde 82 olarak şu an için ulaştığımız okullaşma oranlarını, genelde yüzde 65, anasınıfı bazında da yüzde 100 yapmanın gayretini ve uğraşını vereceğiz. Tüm Denizli halkının, bu alanda bizi yalnız bırakmamasını ve çalışmalarımıza azami destek vermesini temenni ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı