REKLAMI GEÇ

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’NİN YAPIMINA 5 İŞ ADAMINDAN DESTEK

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’NİN YAPIMINA 5 İŞ ADAMINDAN DESTEK

Tamamı hayırseverlerin katkısı ile yapılması planlanan üçüncü Endüstri Meslek Lisesi için 5 iş adamı daha protokol imzaladı.

/ DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2011 Salı, 13:26

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine, Vali Yavuz Erkmen, hayırsever iş adamları ST Grup Endüstriyel Ürünleri Firması adına Sami Turhan, Altınbaşak Tekstil firması adına Sait Atıcı, DOK-SAN Firması adına Atilla Özdemir, Gökdelen İskele Kalıp Firması adına Ömer Çengel, Akürün Tekstil Tarım ve Hayvancılık Firması adına Aykut Gökşin ile Denizli Eğitim Derneği Başkanı ve Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz katıldı.Vali Yavuz Erkmen Denizli’de üçüncü endüstri meslek lisesi yapımı için harekete geçtiklerini belirterek, “Geçtiğimiz günlerde Organize Sanayi Bölgesi’nde toplantı yaptık. Toplantıda 18 dostumuz ile daha sonra da 13 dostumuz olmak üzere toplam 30 kişi katkıda bulunma sözü vermişlerdi. Sözü verenlerle bu protokolleri yapıyoruz. Amacımız, Meslek Liselerine gitme oranını arttırabilmek. Gençlerin meslek sahibi olmalarını arzu ediyoruz. Kırsal kesimden gelen çocukları da alabilmek için yurt yapmak istiyoruz. Atölyeleri Milli Eğitim Bakanlığı, okulu da hayırseverler ile birlikte yapmayı planlıyoruz. 60-65 hayırseverimizle bu okulu yapma düşüncesi ile yola çıktık. Şu anda 40’a yakın söz aldık. Hedefimiz en kısa süre içinde yapımına başlanarak önümüzdeki eğitim öğretim yılında okulumuzu açmaktır” dedi.
Hayırsever işadamları da eğitime katkı vermekten dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler. Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen ve 5 hayırsever ile protokol imzalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı