REKLAMI GEÇ

“Erasmus Days” Avrupa Festivali Başladı

“Erasmus Days” Avrupa Festivali Başladı

2017 yılında ilki düzenlenen ve ülkemizde de 2018 yılı içerisinde 200’ü aşkın farklı etkinlikle kutlanan “Erasmus Days” Avrupa festivalinin üçüncüsü Denizli’de de AB’ye bağlı tüm ülkelerle aynı anda gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2019 Cuma, 09:14

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Seleyman Ekici, Erasmus+ projesi yapan okul müdürleri, öğretmenleri ve öğrencileri ile davetliler katıldı.

Etkinliğin açılış kurdelasını kesen İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmasında “ 2023 vizyon belgesi doğrultusunda 2023 Türkiye’sinde “İşte Denizli Milli Eğitimi bu ! “ diyebileceğimiz bir çalışma içerisindeyiz. Bugün yavrularımızla birlikte öğretmen ve okul müdürü arkadaşlarımız bir sevgi içerisinde burada bulunuyorlarsa; bu eğitim öğretimde gelinen noktayı gösteriyor. Onun için yapılan güzel çalışmaların ileride eğitim öğretim camiasında daha güzel hizmetlere vesile olmasını dilerken emeği geçen bütün arkadaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. Öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilere tekrar tekrar başarılar diliyorum” dedi.

“Erasmus Days” etkinliği kapsamında Türkiye Ulusal Ajansınca Denizli’dten 2018 ve 2019 yılında kabul edilerek hibe alan 37 AB Erasmus+ projesi sergilenirken, proje sahibi okullar hazırladıkları ve hayata geçirdikleri projelerini gün boyu ziyaretçilere tanıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı