REKLAMI GEÇ

Erasmus+ Projesi ile Avrupa’da staj

Erasmus+ Projesi ile Avrupa’da staj

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Çekya’nın Prag Kenti’nde Erasmus+ projesi ile staj yapan Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2019 Cuma, 11:48

Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajans tarafından yürütülen Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin “ABS Fren Sistemlerinin Bakımı ve Onarımı Stajı” projesi ile ÇEKYA Prag şehrinde stajlarını tamamlayan öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz makamında kabul etti.

Ziyarette Okul Müdürü İbrahim Ertan Aktaş, Motor Teknolojisi Öğretmeni Tefik Karataş, öğrenciler Suavi Can Türkmen, Enver Güldem, Berkay Topcu, Ramazan Emir Öz, Emrah Miran, İbrahim Görkem İbiş, İsa Berhan Kocabaşcı, Remzi Batuhan Yağcı, Kerim Turan ve Ahmet Umul katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “AB Erasmus+ projesi kapsamında mesleki eğitim öğrencilerimiz Çekya’nın Prag şehrinde bulunan Stretni Skola Automobilni a İnformatiky Meslek Lisesinde staj eğitimi aldılar. Skoda Otomobil Fabrikasına ziyaret ve inceleme gezileri yapma şansı buldular. Çekya Prag şehrinde yaptıkları staj öğrencilerimizin geleceği ve mesleki gelişimleri açısından çok önem arz ediyor. Meslek eğitime büyük önem veriyoruz. Bundan sonraki süreçte bu ve buna benzer projelerimizde artış olacak. Bu tarz etkinliklerle mesleki eğitim alan öğrencilerimiz aldıkları eğitimlerin öneminin daha da çok farkında oluyorlar. Projenin ikinci etkinliği ile okulumuz haziran ayı içerisinde Romanya’nın Bükreş şehrine gidecekler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı