REKLAMI GEÇ

Erdoğan’dan önce Oğuz’la buluştular

Erdoğan’dan önce Oğuz’la buluştular

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde buluşacak iki özel öğrenci, organizasyon öncesi Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile bir araya geldi. Ziyarete öğrencilerin aileleri de katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2016 Cuma, 10:34

Cumhurbaşkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliğine Özel Davetle katılacak olan Denizli Özel Eğitim Anaokulu öğrencisi Yüsra Nihan Yangeç ve Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu öğrencisi Furkan Enes Özgen ile aileleri Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile bir araya geldi.

oguz-ogrenciler-icc

Otizm tanısı olan ve Özel Eğitim Anaokulu’na devam eden 5 yaşında Yüsra Nihan Yangeç’in annesi Ümmü Yangeç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olmak istediklerini ileten mektup gönderdi. Mektup karşılık buldu, Yüsra Nihan Yengeç davetliler arasında yer aldı.

oguz-ogrenciler-ic

Rahatsızlığından dolayı eğitimine ara vermek zorunda olan Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu öğrencisi Furkan Enes Özgen ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na ilettiği hayali gerçeğe döndü.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrencilere ve ailelerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geleceklerini belirterek, “Sizlerin orada olması bizleri de onurlandırdı. Sizleri gitmeden uğurlamak istedim” dedi.

Ziyaret sonunda Müdür Oğuz öğrencilere günün hatırası olarak hediyeler verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı