REKLAMI GEÇ

Fuarın gözdesi astronot

Fuarın gözdesi astronot

Ahmet Nuri Özsoy Ortaokulu’nda TUBİTAK Bilim Fuarı açıldı. Öğrencilerin hazırladığı 56 adet projenin yer aldığı fuarın maskotu ise astronot oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2015 Cuma, 15:12

Ahmet Nuri Özsoy Ortaokulu öğrencilerinin bu eğitim-öğretim yılında hazırladığı projeler, TÜBİTAK Bilim Fuarı’nda görücüye çıktı. Fuar açılışına Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı.

Fuarda teknoloji tasarımı, fen ve teknoloji, matematik ve görsel sanatlar alanlarında öğrencilerin 5 aydan beri üzerinde çalıştığı 56 proje sergilendi. Fuarın maskotu ise astronot oldu. Fuar açılışına katılan davetliler, bir elinde Türk bayrağı ve diğer elinde Ahmet Nuri Özsoy Ortaokulu tabelası taşıyan astronot ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Proje yürütücüsü okul müdür yardımcısı Erkan Çaka, aralık ayından bu yana öğretmen ve öğrencilerin büyük bir titizlikle bu fuara hazırlandıklarını, bu tarz etkinlerin öğrencilerin özgüvenlerini ve yaratıcı düşüncelerini geliştirerek başarılarında etkili bir rol oynadığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı